Go Back
+ servings
Pannekaker med fløte og vann

Pannekaker med fløte og vann

Denne oppskriften gir deg de beste pannekakene ved å bruke en unik blanding av fløte og vann i røren. Resultatet er saftige og luftige pannekaker som kan serveres med ditt valgte tilbehør.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Course: pancake
Keyword: Fløte, Fransk mat, Frok, Pannekaker, Vann
Servings: 4 pannekaker
Calories: 380kcal

Ingredients

  • 2 egg
  • 2 dl melk
  • 1 dl fløte
  • 1 dl vann
  • 2 ss sukker
  • 1/4 ts salt
  • 2 ss smør til steking

Instructions

  • Start med å slå eggene sammen i en stor bolle. Tilsett melk, fløte og vann, og visp dette sammen.
  • Tilsett sukker og salt, og visp ingrediensene sammen til en jevn røre.
  • Smelt smøret i en stor panne over medium varme.
  • Hell 1/4 av røren i pannen, og la pannekaken stekes til den er gylden på begge sider. Gjenta trinnet med resten av røren.
  • Server pannekakene varme med ditt valgte tilbehør.

Notes

For en ekstra saftig pannekake, kan du øke mengden fløte og vann i oppskriften.
Prøv å tilsette litt vaniljeekstrakt for ekstra smak.

Nutrition

Calories: 380kcal | Carbohydrates: 38g | Protein: 10g | Fat: 20g
Tried this recipe?Let us know how it was!