Pannekaker med fløte og vann
Denne oppskriften gir deg de beste pannekakene ved å bruke en unik blanding av fløte og vann i røren. Resultatet er saftige og luftige pannekaker som kan serveres med ditt valgte tilbehør.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 20 minutes minutes
Total Time: 30 minutes minutes
Course: pancake
Keyword: Fløte, Fransk mat, Frok, Pannekaker, Vann
Servings: 4 pannekaker
Calories: 380kcal
- 2 egg
- 2 dl melk
- 1 dl fløte
- 1 dl vann
- 2 ss sukker
- 1/4 ts salt
- 2 ss smør til steking
Start med å slå eggene sammen i en stor bolle. Tilsett melk, fløte og vann, og visp dette sammen.
Tilsett sukker og salt, og visp ingrediensene sammen til en jevn røre.
Smelt smøret i en stor panne over medium varme.
Hell 1/4 av røren i pannen, og la pannekaken stekes til den er gylden på begge sider. Gjenta trinnet med resten av røren.
Server pannekakene varme med ditt valgte tilbehør.
For en ekstra saftig pannekake, kan du øke mengden fløte og vann i oppskriften.
Prøv å tilsette litt vaniljeekstrakt for ekstra smak.
Calories: 380kcal | Carbohydrates: 38g | Protein: 10g | Fat: 20g