Pannekaker med eple og kanel
Enkel og deilig oppskrift på pannekaker med eple og kanel, perfekt for en rolig søndagsmorgen.
Prep Time: 15 minutes minutes
Cook Time: 15 minutes minutes
Total Time: 30 minutes minutes
Course: Pancakes
Keyword: Enkel, Eple, Frokost, Kanel, Pannekaker, Søndag
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal
- 2 egg
- 2 dl melk
- 2 dl hvetemel
- 1/2 ts salt
- 1 ts sukker
- 2 epler
- 1 ts kanel
Skrell eplene og skjær dem i små biter.
Pisk eggene og tilsett melk, hvetemel, salt og sukker. Rør godt sammen.
Tilsett eplebitene og kanelen til røren. Rør godt sammen.
Varme opp en panne med litt smør eller olje.
Hell 1/4 av røren i pannen og stek pannekaken på middels varme til den er gylden. Snu pannekaken og stek den på den andre siden.
Gjenta trinn 5 med resten av røren.
Du kan også bruke andre typer epler eller tilsette litt vaniljesukker for ekstra smak.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 42g | Protein: 7g | Fat: 5g