Go Back
+ servings
Pannekaker med eple og kanel

Pannekaker med eple og kanel

Enkel og deilig oppskrift på pannekaker med eple og kanel, perfekt for en rolig søndagsmorgen.
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 30 minutes
Course: Pancakes
Keyword: Enkel, Eple, Frokost, Kanel, Pannekaker, Søndag
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 2 egg
  • 2 dl melk
  • 2 dl hvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 2 epler
  • 1 ts kanel

Instructions

  • Skrell eplene og skjær dem i små biter.
  • Pisk eggene og tilsett melk, hvetemel, salt og sukker. Rør godt sammen.
  • Tilsett eplebitene og kanelen til røren. Rør godt sammen.
  • Varme opp en panne med litt smør eller olje.
  • Hell 1/4 av røren i pannen og stek pannekaken på middels varme til den er gylden. Snu pannekaken og stek den på den andre siden.
  • Gjenta trinn 5 med resten av røren.

Notes

Du kan også bruke andre typer epler eller tilsette litt vaniljesukker for ekstra smak.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 42g | Protein: 7g | Fat: 5g
Tried this recipe?Let us know how it was!