Go Back
+ servings
Pannekaker med vann og rømme

Pannekaker med vann og rømme

Enkel og smakfull oppskrift på pannekaker laget med vann og rømme. Kan tilpasses dine egne preferanser.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 5 minutes
Total Time: 10 minutes
Course: Pancakes
Keyword: Enkel, Frokost, klassisk, lunsj, middag, Pannekaker, rømme, Vann
Servings: 4 pannekaker
Calories: 300kcal

Ingredients

  • 2 dl vann
  • 1 dl hvetemel
  • 1 egg
  • 0,5 ts bakepulver
  • litt salt
  • smør eller vegetabilsk olje til steking
  • rømme og sukker eller syltetøy eller honning til servering

Instructions

  • Pisk sammen vann, hvetemel, egg, bakepulver og litt salt i en bolle til en jevn røre.
  • Varm opp en panne med litt smør eller vegetabilsk olje på medium varme.
  • Hell litt røre i pannen og stek pannekaken på begge sider til den er gyldenbrun.
  • Server varm med rømme og sukker eller syltetøy eller honning.

Notes

Du kan også tilsette litt vaniljesukker eller kanel for ekstra smak.
For å få pannekakene litt mer saftige kan du legge et lite smør eller vegetabilsk olje i pannekakerøren.

Nutrition

Serving: 4pannekaker | Calories: 300kcal | Carbohydrates: 42g | Protein: 7g | Fat: 11g
Tried this recipe?Let us know how it was!