Pannekaker med vann og rømme
Enkel og smakfull oppskrift på pannekaker laget med vann og rømme. Kan tilpasses dine egne preferanser.
Prep Time: 5 minutes minutes
Cook Time: 5 minutes minutes
Total Time: 10 minutes minutes
Course: Pancakes
Keyword: Enkel, Frokost, klassisk, lunsj, middag, Pannekaker, rømme, Vann
Servings: 4 pannekaker
Calories: 300kcal
- 2 dl vann
- 1 dl hvetemel
- 1 egg
- 0,5 ts bakepulver
- litt salt
- smør eller vegetabilsk olje til steking
- rømme og sukker eller syltetøy eller honning til servering
Pisk sammen vann, hvetemel, egg, bakepulver og litt salt i en bolle til en jevn røre.
Varm opp en panne med litt smør eller vegetabilsk olje på medium varme.
Hell litt røre i pannen og stek pannekaken på begge sider til den er gyldenbrun.
Server varm med rømme og sukker eller syltetøy eller honning.
Du kan også tilsette litt vaniljesukker eller kanel for ekstra smak.
For å få pannekakene litt mer saftige kan du legge et lite smør eller vegetabilsk olje i pannekakerøren.
Serving: 4pannekaker | Calories: 300kcal | Carbohydrates: 42g | Protein: 7g | Fat: 11g