Pannekaker med sukrin
Oppskriften på pannekaker med sukrin er enkel å lage og passer perfekt for deg som ønsker å unngå vanlig sukker, men fortsatt vil ha en deilig og saftig pannekake. Oppskriften gir 6-8 pannekaker og tar totalt 20 minutter å lage. Server gjerne pannekakene med syltetøy, bær eller litt ekstra sukrin på toppen. Næringsinnhold per servering: Kalorier: 215, Fett: 11g, Karbohydrater: 25g, Protein: 4g. Prøv denne oppskriften og opplev smaken av deilige pannekaker uten vanlig sukker!
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 15 minutes minutes
Total Time: 25 minutes minutes
Course: Pannekaker
Keyword: Brunch, dessert, Enkel, Frokost, Pannekaker, Rask, Sukkerfri, Sukrin
Servings: 4 pannekaker
Calories: 200kcal
- 2 egg
- 2 dl melk
- 120 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 55 g sukrin
- 1 ts vaniljeekstrakt
Pisk eggene i en stor bolle. Tilsett melk, hvetemel, bakepulver, salt, sukrin, og vaniljeekstrakt. Rør ingrediensene sammen til en jevn røre.
Varme en stekepanne over medium varme. Smør panne med litt smør eller vegetabilsk olje.
Hell ca. 60 ml av røren i pannekakepannen, og tilsett litt mer smør eller olje hvis nødvendig. Stek pannekaken til den er gyldenbrun på begge sider.
Server pannekakene varme med ønsket tilbehør.
Hvis pannekakene blir for tykke, tilsett litt mer melk til røren.
Du kan også tilsette litt kanel eller nøtter for ekstra smak.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 27g | Protein: 8g | Fat: 7g