Go Back
+ servings
Pannekaker med rismelk

Pannekaker med rismelk

Prøv deilige og myke pannekaker laget med rismelk for en søt og sjarmerende twist på en klassisk oppskrift.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Course: Pannekaker
Keyword: alternativ, enkelt, Frokost, Pannekaker, rismelk, søtt, sunnere
Servings: 10 pannekaker
Calories: 220kcal

Ingredients

  • 200 g mel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ss sukker
  • 1/2 ts natron
  • 1/2 ts salt
  • 2 store egg
  • 500 ml rismelk
  • 2 ss smør smeltet
  • Smakstilsetninger etter ønske f.eks. kanel eller vaniljeekstrakt

Instructions

  • I en stor bolle mikser du mel, bakepulver, sukker, natron og salt sammen.
  • Tilsett egg, rismelk, smeltet smør og eventuelle smakstilsetninger. Rør forsiktig til en jevn røre.
  • Varme en stor non-stick panne over medium varme. Smør litt i pannen før du har en 1/4 kopp av røre.
  • Stek pannekaken til den er gylden brun på begge sider, om 2-3 minutter på hver side. Gjenta med resten av røren.

Notes

Du kan også legge til hakket frukt, nøtter eller sjokoladebiter til deigen for å gi pannekakene litt ekstra smak og tekstur.

Nutrition

Calories: 220kcal | Carbohydrates: 32g | Protein: 6g | Fat: 7g
Tried this recipe?Let us know how it was!