Pannekaker med rismelk
Prøv deilige og myke pannekaker laget med rismelk for en søt og sjarmerende twist på en klassisk oppskrift.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 20 minutes minutes
Total Time: 30 minutes minutes
Course: Pannekaker
Keyword: alternativ, enkelt, Frokost, Pannekaker, rismelk, søtt, sunnere
Servings: 10 pannekaker
Calories: 220kcal
- 200 g mel
- 2 ts bakepulver
- 2 ss sukker
- 1/2 ts natron
- 1/2 ts salt
- 2 store egg
- 500 ml rismelk
- 2 ss smør smeltet
- Smakstilsetninger etter ønske f.eks. kanel eller vaniljeekstrakt
I en stor bolle mikser du mel, bakepulver, sukker, natron og salt sammen.
Tilsett egg, rismelk, smeltet smør og eventuelle smakstilsetninger. Rør forsiktig til en jevn røre.
Varme en stor non-stick panne over medium varme. Smør litt i pannen før du har en 1/4 kopp av røre.
Stek pannekaken til den er gylden brun på begge sider, om 2-3 minutter på hver side. Gjenta med resten av røren.
Du kan også legge til hakket frukt, nøtter eller sjokoladebiter til deigen for å gi pannekakene litt ekstra smak og tekstur.
Calories: 220kcal | Carbohydrates: 32g | Protein: 6g | Fat: 7g