Pannekaker med potetmel
Prøv vår oppskrift på pannekaker med potetmel for en ny, spennende variasjon av de klassiske pannekakene. De er enkle å lage og har en unik, deilig smak.
Prep Time: 5 minutes minutes
Cook Time: 15 minutes minutes
Total Time: 20 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkle oppskrifter, Frokost, morgenmåltid, Pannekaker, potetmel
Servings: 12 pannekaker
Calories: 98kcal
- 250 g potetmel
- 3 store egg
- 3 dl melk
- 1 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 1 ss sukker
- Smør til steking
Ha potetmel, bakepulver, salt og sukker i en stor bolle og bland sammen.
Tilsett eggene og melken og rør godt til en jevn røre.
Varm en stor, non-stick stekepanne over medium varme og smelt litt smør i pannen.
Hell en liten skje med røre i pannen for hver pannekake.
Stek pannekakene til de er gyldne på begge sider, ca 2-3 minutter per side.
Server straks med din favorittopping.
For en luftigere røre, lar du den hvile i ca 10 minutter før du steker pannekakene.
Du kan også tilsette litt hakkede nøtter, kanel eller rosiner til røren for ekstra smak.
Calories: 98kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 3g | Fat: 4g