Go Back
+ servings
Pannekaker med potetmel

Pannekaker med potetmel

Prøv vår oppskrift på pannekaker med potetmel for en ny, spennende variasjon av de klassiske pannekakene. De er enkle å lage og har en unik, deilig smak.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkle oppskrifter, Frokost, morgenmåltid, Pannekaker, potetmel
Servings: 12 pannekaker
Calories: 98kcal

Ingredients

  • 250 g potetmel
  • 3 store egg
  • 3 dl melk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ss sukker
  • Smør til steking

Instructions

  • Ha potetmel, bakepulver, salt og sukker i en stor bolle og bland sammen.
  • Tilsett eggene og melken og rør godt til en jevn røre.
  • Varm en stor, non-stick stekepanne over medium varme og smelt litt smør i pannen.
  • Hell en liten skje med røre i pannen for hver pannekake.
  • Stek pannekakene til de er gyldne på begge sider, ca 2-3 minutter per side.
  • Server straks med din favorittopping.

Notes

For en luftigere røre, lar du den hvile i ca 10 minutter før du steker pannekakene.
Du kan også tilsette litt hakkede nøtter, kanel eller rosiner til røren for ekstra smak.

Nutrition

Calories: 98kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 3g | Fat: 4g
Tried this recipe?Let us know how it was!