Go Back
+ servings
Pannekaker med ost og skinke

Pannekaker med ost og skinke

Oppskriften på pannekaker med ost og skinke er enkel og smakfull. Du trenger følgende ingredienser: mel, melk, egg, ost, skinke, salt og bakepulver. Fremgangsmåten innebærer å blande ingrediensene i en bolle, stek pannekakene på middels varme, og fylle med ost og skinke før du folder dem sammen. Oppskriften gir 4 pannekaker, tar totalt 15 minutter å lage, og har ca 300 kalorier per pannekake. Prøv denne oppskriften og nyt smaken av den perfekte kombinasjonen av ost og skinke i hver bit!
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: Norwegian
Keyword: Brunch, Enkle oppskrifter, hurtigmat, ost, Pannekaker, skinke
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 2 dl hvetemel
  • 2 egg
  • 4 dl melk
  • 1 ss smør smeltet
  • 1/2 ts natron
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts bakepulver
  • 4 skiver skinke
  • 4 skiver ost

Instructions

  • Tilsett hvetemel, egg, melk, smeltet smør, natron, salt og bakepulver i en stor bolle og bland det sammen til en jevn røre.
  • Smelt en liten mengde smør i en stor stekepanne over medium varme.
  • Hell 1/4 av røre i pannen og la den stå til den begynner å bli gylden på undersiden, ca 2-3 minutter.
  • Legg en skive skinke og en skive ost på den ene halvdelen av pannekaken.
  • Bruk en spatula til å løfte den andre halvdelen av pannekaken over osten og skinken, slik at du får en halvmåneformet pannekake.
  • Stek på den andre siden til den er gylden, ca 2 minutter til.
  • Gjenta med resten av røren.

Notes

Du kan tilsette litt mer melk eller vann til deigen hvis den er for tykk.
Du kan også tilsette en liten mengde krydder etter smak.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 22g | Protein: 12g | Fat: 12g
Tried this recipe?Let us know how it was!