Go Back
+ servings
Pannekaker med kulturmelk og havregryn

Pannekaker med kulturmelk og havregryn

En enkel og næringsrik oppskrift på pannekaker med kulturmelk og havregryn. Perfekt for en søndagsfrokost eller en sunn middag.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 25 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: havregryn, Kulturmelk, middag, Pannekaker, Søndagsfrokost, Sunn
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 2 dl kulturmelk
  • 2 dl havregryn
  • 1 egg
  • 1 ss sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss smør til steking

Instructions

  • I en stor bolle, bland sammen kulturmelk og havregryn og la det stå i 10 minutter for å bli bløtt.
  • Tilsett egg, sukker, bakepulver og salt til blandingen. Rør til en jevn røre.
  • Varm opp en stor panne på medium varme og smelt litt smør.
  • Bruk en 1/4 kopp måleskje til å helle røren på pannen. Stek på hver side til de er gyldne og sprø.
  • Server varme med syltetøy eller litt honning.

Notes

For en litt søtere smak, kan du legge til litt ekstra sukker til røren.
Prøv å bruke en teflonbelagt panne for enklere steking.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 37g | Protein: 8g | Fat: 8g
Tried this recipe?Let us know how it was!