Pannekaker med kokosmelk
Denne oppskriften på pannekaker med kokosmelk gir deg 10 saftige og smakfulle pannekaker. Med en enkel blanding av tørre og våte ingredienser, og en kort steketid på bare 10 minutter, har du en sunn og velsmakende frokost på ingen tid.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 10 minutes minutes
Total Time: 20 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkel, Frokost, Kokosmelk, Pannekaker, smakfull
Servings: 10 pannekaker
Calories: 150kcal
- 2 dl mel
- 2 ss sukker
- 2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 2 egg
- 1 1/2 dl kokosmelk
- 1 1/2 dl melk
- 1 ss smeltet smør
- 1/2 ts ekstrakt av kokosnøtt
I en stor bolle, bland mel, sukker, bakepulver og salt.
I en annen bolle, visp eggene sammen med kokosmelk, melk og smeltet smør.
Tilsatt væskeblandingen til de tørre ingrediensene og bland forsiktig.
Hell 1/4 kopp av batteriet i en varm stekepanne og stek på begge sider til den er gylden.
Gjenta trinn 4 med resten av batteriet.
Legg et stykke smør i stekepannen mellom hver pannekake for å holde de saftige og myke.
Prøv å tilsette litt frukt som banan eller bringebær for en ekstra smakskick.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 19g | Protein: 4g | Fat: 7g