Go Back
+ servings
Pannekaker med kokosmel

Pannekaker med kokosmel

Oppdag smaken av tropene med disse søte og saftige pannekakene med kokosmel. De er enkle og raske å lage og perfekte for en solrik morgen eller som ettermiddagssnacks.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 15 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkle, Frokost, Kokosmel, Pannekaker, Raske, snacks
Servings: 8 pannekaker
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 2 dl hvetemel
  • 3 ss sukker
  • 2 ss kokosmel
  • 1/2 ts natron
  • 1/4 ts salt
  • 2 egg
  • 1 1/2 dl melk
  • 1 1/2 dl kokosmelk
  • 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • Smør eller olje til steking

Instructions

  • I en stor bolle, bland hvetemel, sukker, 2 ss kokosmel, natron og salt.
  • Tilsett eggene og melken og rør godt.
  • Tilsett kokosmelken og vaniljeekstrakt og rør til en jevn røre.
  • Varme en stor stekepanne med smør eller olje over medium varme.
  • Bruk en 1/4 kopp målekopp for å helle batteriet i pannen og stek pannekakene til de er gyldne på begge sider.
  • Server med litt ekstra kokosmel og eventuelt litt syrup.

Notes

Du kan også tilsette friske bær eller hakket sjokolade for en ekstra smaksboost.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 9g
Tried this recipe?Let us know how it was!