Pannekaker med kokosmel
Oppdag smaken av tropene med disse søte og saftige pannekakene med kokosmel. De er enkle og raske å lage og perfekte for en solrik morgen eller som ettermiddagssnacks.
Prep Time: 5 minutes minutes
Cook Time: 10 minutes minutes
Total Time: 15 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkle, Frokost, Kokosmel, Pannekaker, Raske, snacks
Servings: 8 pannekaker
Calories: 250kcal
- 2 dl hvetemel
- 3 ss sukker
- 2 ss kokosmel
- 1/2 ts natron
- 1/4 ts salt
- 2 egg
- 1 1/2 dl melk
- 1 1/2 dl kokosmelk
- 1/2 ts vaniljeekstrakt
- Smør eller olje til steking
I en stor bolle, bland hvetemel, sukker, 2 ss kokosmel, natron og salt.
Tilsett eggene og melken og rør godt.
Tilsett kokosmelken og vaniljeekstrakt og rør til en jevn røre.
Varme en stor stekepanne med smør eller olje over medium varme.
Bruk en 1/4 kopp målekopp for å helle batteriet i pannen og stek pannekakene til de er gyldne på begge sider.
Server med litt ekstra kokosmel og eventuelt litt syrup.
Du kan også tilsette friske bær eller hakket sjokolade for en ekstra smaksboost.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 9g