Pannekaker med kesam og havregryn
Oppskriften på pannekaker med kesam og havregryn er en sunn og enkel måte å starte dagen på. De er fullpakket med energi, protein, og næring, og tar kun 15 minutter å lage.
Prep Time: 5 minutes minutes
Cook Time: 10 minutes minutes
Total Time: 15 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkel oppskrift, havregryn, Kesam, Næringsrik, Pannekaker, Sunn frokost
Servings: 6 pannekaker
Calories: 256kcal
- 200 g havregryn
- 300 ml kesam
- 2 egg
- 2 ss sukker
- 2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 200 ml melk
Mal havregrynene til en fin mel i en food processor.
Tilsæt kesam, egg, sukker, bakepulver, salt, og melk til havregrynene.
Rør blandingen sammen til en glatt røre.
Smør en stor non-stick panne med litt smør eller olje over medium varme.
Hell en skje med røre oppi pannen for hver pannekake.
Stek pannekakene til de er gyldne på begge sider, omtrent 2-3 minutter på hver side.
Server pannekakene med litt syltetøy eller honning.
Du kan bytte ut kesam med gresk yoghurt eller vanlig yoghurt for en annen smak.
Du kan også tilsette litt kanel eller nøtter for ekstra smak.
Calories: 256kcal | Carbohydrates: 38g | Protein: 9g | Fat: 8g