Go Back
+ servings
Pannekaker med is og sjokoladesaus

Pannekaker med is og sjokoladesaus

Denne oppskriften gir deg 6 pannekaker med is og sjokoladesaus. Ingrediensene inkluderer mel, sukker, melk, egg, smeltet smør, bakepulver, salt, sjokoladesaus og is.
For å lage oppskriften følger du en enkel fremgangsmåte med å blande ingrediensene, steke pannekakene og toppe med is og sjokoladesaus.
Total tid er 20 minutter, inkludert forberedelsestid og koketid. Hver pannekake inneholder 350 kcal, 60 g karbohydrater, 10 g fett og 8 g protein.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: dessert, iskrem, Pannekaker, sjokoladesaus
Servings: 6 pannekaker
Calories: 350kcal

Ingredients

  • 200 g mel
  • 400 ml melk
  • 2 egg
  • 2 ss sukker
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ss smeltet smør
  • 1 kopp iskrem
  • 1 kopp sjokoladesaus

Instructions

  • I en stor bolle, bland mel, sukker, bakepulver og salt.
  • Tilsett melk, egg og smeltet smør. Rør ingrediensene sammen til en jevn blanding.
  • Varm opp en stor panne over medium varme. Smør panne med litt smør.
  • Hell ca 60 ml røre i pannen og stek pannekaken til den er gylden på begge sider, ca. 2-3 minutter per side.
  • Gjenta trinn 4 for resten av røren.
  • Server pannekakene varme med et skje med iskrem og en generøs mengde sjokoladesaus på toppen.

Notes

Du kan forbedre smaken av pannekakene med tillegg av ekstra smak, for eksempel kanel eller nøtter.

Nutrition

Serving: 1pannekake | Calories: 350kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 8g | Fat: 10g
Tried this recipe?Let us know how it was!