Pannekaker med havregryn og banan
"Prøv denne enkle oppskriften på pannekaker med havregryn og banan for en sunn og smakfull frokost. De gir deg en boost av energi og er enkle å lage. Serveres med litt nøtter og bær for en ekstra smaksbombe."
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 10 minutes minutes
Total Time: 20 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: banan, Frokost, havregryn, Pannekaker, smakfull, Sunn
Servings: 8 pannekaker
Calories: 20kcal
- 2 bananer
- 200 gram havregryn
- 2 egg
- 3 dl melk
- 2 ss smeltet smør
- 1 tsp bakepulver
- 1 tsp kanel
- 1/2 tsp salt
- Ekstra smør til steking
Mos bananene i en stor bolle.
Tilsett havregryn, egg, melk, smeltet smør, bakepulver, kanel og salt til bananene og rør til en jevn blanding.
Varm opp en stor stekepanne over medium varme og smør den med litt ekstra smør.
Bruk en 1/4 kopp måler til å ha på blandingen på stekepannen. Stek pannekakene til de er gyldne på begge sider, ca. 2-3 minutter per side.
Gjenta med resten av blandingen.
Du kan også tilsette nøtter, bær eller søtningsstoffer som honning eller sirup til blandingen.
Du kan bytte ut banan med annen frukt som eple eller pære.
Calories: 20kcal | Carbohydrates: 41g | Protein: 8g | Fat: 9g