Pannekaker med banan og havregryn
En enkel oppskrift på Pannekaker med Banan og Havregryn, med en jevn blanding av søte bananer og næringsrike havregryn. En sunnere alternativ til tradisjonelle pannekaker med en unik smak. 30 minutter fra start til ferdig.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 20 minutes minutes
Total Time: 30 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: banan, Brunch, Frokost, havregryn, Pannekaker, sunnere alternativ
Servings: 4 pannekaker
Calories: 225kcal
- 2 bananer
- 100 g havregryn
- 2 egg
- 2 ss sukker
- 1 dl melk
- 1/2 ts natron
- 1/2 ts bakepulver
- 1/4 ts salt
Mos bananene i en bolle med en gaffel.
Tilsett havregryn, egg, sukker, melk, natron, bakepulver og salt til bananblandingen og rør til en jevn røre.
Smelt litt smør i en stekepanne over medium varme.
Hell en liten mengde røre i pannen og stek på hver side til de er gyldne og sprø.
Mos bananene i en bolle med en gaffel.
Tilsett havregryn, egg, sukker, melk, natron, bakepulver og salt til bananblandingen og rør til en jevn røre.
Smelt litt smør i en stekepanne over medium varme.
Hell en liten mengde røre i pannen og stek på hver side til de er gyldne og sprø.
Fortsett å steke resten av røren på samme måte.
Calories: 225kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 7g | Fat: 8g