Pannekaker med banan og cottage cheese
Oppskriften på pannekaker med banan og cottage cheese gir 4 porsjoner med sunne og mettede pannekaker som er enkle å lage og har en deilig smak av banan og cottage cheese.
Prep Time: 5 minutes minutes
Cook Time: 15 minutes minutes
Total Time: 20 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: banan, cottage cheese, Enkel, Frokost, Pannekaker, Sunn
Servings: 4 pannekaker
Calories: 347kcal
- 1 moden banan
- 200 g cottage cheese
- 2 egg
- 2 ss mel
- 1 ss bakepulver
- 1/4 ts natron
- 1/4 ts salt
- 2 ss smør eller margarin
Mos bananen med en gaffel eller en stavmikser.
Tilsett cottage cheese, egg, mel, bakepulver, natron og salt, og rør ingrediensene sammen til en jevn røre.
Smelt smør eller margarin i en stor panne over medium varme.
Bruk en 1/4-kopp måleskje til å hell blandingen i pannen, og stek pannekakene til de er gyldne på begge sider.
Server straks med litt ekstra smør og/eller litt sirup.
Du kan også legge til nøtter, rosiner, eller andre ingredienser etter eget ønske.
Hvis blandingen blir for tykk, kan du tilsette litt mer melk eller vann.
Calories: 347kcal | Carbohydrates: 41g | Protein: 16g | Fat: 13g