Go Back
+ servings
Pannekaker uten melk med vann

Pannekaker uten melk med vann

Denne oppskriften på pannekaker uten melk med vann er enkel, sunn og velsmakende.
Du trenger kun tre grunnleggende ingredienser og vann i stedet for melk.
La røren hvile i 5 minutter, stek i en varm, non-stick stekepanne og nyt de deilige resultatene.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkel oppskrift, melkefritt, Næringsrik, Pannekaker, plantebasert, uten melk, Vann
Servings: 2 porsjoner
Calories: 165kcal

Ingredients

  • 120 g hvetemel
  • 2 egg
  • 1/2 ts salt
  • 3 dl vann

Instructions

  • I en stor bolle, bland sammen hvetemel, egg og salt.
  • Tilsett vannet gradvis og rør til blandingen er glatt og uten klumper.
  • La røren hvile i 5 minutter.
  • Varm en stor, non-stick stekepanne over medium varme.
  • Hell en liten mengde smør i pannen.
  • Hell ca. 60 ml røre i pannen. Stek pannekaken til den er gylden, og snu den deretter med en stekespade. Stek den andre siden til den er gylden.
  • Gjenta med resten av blandingen.

Notes

Du kan også legge til litt kanel eller vanilje for ekstra smak.
Du kan også bruke mandelmel eller soyamelk i stedet for hvetemel for en glutenfri eller melkefri alternativ.

Nutrition

Calories: 165kcal | Carbohydrates: 22g | Protein: 7g | Fat: 7g
Tried this recipe?Let us know how it was!