Denne oppskriften på pannekaker uten melk med vann er enkel, sunn og velsmakende. Du trenger kun tre grunnleggende ingredienser og vann i stedet for melk. La røren hvile i 5 minutter, stek i en varm, non-stick stekepanne og nyt de deilige resultatene.
Keyword: Enkel oppskrift, melkefritt, Næringsrik, Pannekaker, plantebasert, uten melk, Vann
Servings: 2porsjoner
Calories: 165kcal
Ingredients
120ghvetemel
2egg
1/2tssalt
3dlvann
Instructions
I en stor bolle, bland sammen hvetemel, egg og salt.
Tilsett vannet gradvis og rør til blandingen er glatt og uten klumper.
La røren hvile i 5 minutter.
Varm en stor, non-stick stekepanne over medium varme.
Hell en liten mengde smør i pannen.
Hell ca. 60 ml røre i pannen. Stek pannekaken til den er gylden, og snu den deretter med en stekespade. Stek den andre siden til den er gylden.
Gjenta med resten av blandingen.
Notes
Du kan også legge til litt kanel eller vanilje for ekstra smak. Du kan også bruke mandelmel eller soyamelk i stedet for hvetemel for en glutenfri eller melkefri alternativ.