Go Back
+ servings
Pannekaker med sopp

Pannekaker med sopp

Enkel og smakfull oppskrift på pannekaker med sopp, perfekt for frokost eller brunch. Soppen gir pannekakene en unik tekstur og god næring.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 25 minutes
Course: Pannekaker
Keyword: Brunch, Enkel, Frokost, næring, Pannekaker, smakfull, sopp
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 150 g sopp f.eks. portobello eller champignon
  • 1/2 løk
  • 2 egg
  • 1 dl melk
  • 60 gm hvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 2 ss smør

Instructions

  • Skjær soppene og løken i små biter. Stek dem i en panne med litt smør til de er gyldne.
  • I en bolle, visp sammen eggene, melken, hvetemel, salt og pepper. Tilsett soppblandingen og rør godt.
  • Smelt smøret i en panne og hell ca. 60 ml av røren for hver pannekake. Stek pannekakene til de er gyldne på begge sider.

Notes

Du kan også legge til litt revet ost eller hakket persille for ekstra smak.
Server gjerne pannekakene med litt syltetøy eller honning.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 22g | Protein: 10g | Fat: 14g
Tried this recipe?Let us know how it was!