Pannekaker med sopp
Enkel og smakfull oppskrift på pannekaker med sopp, perfekt for frokost eller brunch. Soppen gir pannekakene en unik tekstur og god næring.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 15 minutes minutes
Total Time: 25 minutes minutes
Course: Pannekaker
Keyword: Brunch, Enkel, Frokost, næring, Pannekaker, smakfull, sopp
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal
- 150 g sopp f.eks. portobello eller champignon
- 1/2 løk
- 2 egg
- 1 dl melk
- 60 gm hvetemel
- 1/2 ts salt
- 1/4 ts pepper
- 2 ss smør
Skjær soppene og løken i små biter. Stek dem i en panne med litt smør til de er gyldne.
I en bolle, visp sammen eggene, melken, hvetemel, salt og pepper. Tilsett soppblandingen og rør godt.
Smelt smøret i en panne og hell ca. 60 ml av røren for hver pannekake. Stek pannekakene til de er gyldne på begge sider.
Du kan også legge til litt revet ost eller hakket persille for ekstra smak.
Server gjerne pannekakene med litt syltetøy eller honning.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 22g | Protein: 10g | Fat: 14g