Go Back
+ servings
Pannekaker med reker

Pannekaker med reker

Denne oppskriften på pannekaker med reker gir deg en unik blanding av søtt og salt med en smak av hav. De er enkle å lage, sunne og velsmakende, og en perfekt måte å bruke opp restene av reker.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Keyword: Enkle, Frokost, lunsj, Pannekaker, Reker, Smakfulle, sunnere
Servings: 8 pannekaker
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 200 g reker
  • 2 egg
  • 250 ml melk
  • 125 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss smør
  • 2 ss olje

Instructions

  • Kjør rekene i en foodprocessor til de er hakket.
  • I en stor bolle, bland eggene, melken, hvetemelet, bakepulver, salt, smør og rekene sammen til en jevn røre.
  • Varm en stor stekepanne med olje over medium varme.
  • Hell 1/4 kopp av røren i pannen for hver pannekake. Stek dem til de er gyldne på begge sider.
  • Server varme med en side av smør eller en saus etter ønske.

Notes

For en ekstra smakfull oppskrift, kan du legge til litt hakket hvitløk eller urter i røren.
Pass på at pannen er varm nok før du legger i røren for å få pannekakene fine og gyldne.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 14g | Fat: 13g
Tried this recipe?Let us know how it was!