Go Back
+ servings
Pannekaker med kjøttdeigfyll

Pannekaker med kjøttdeigfyll

En oppskrift på smakfulle pannekaker fylt med saftig kjøttdeig, perfekt for en rask og enkel middag eller lunsj.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkel, fyll, kjøttdeig, lunsj, middag, Pannekaker
Servings: 8 pannekaker
Calories: 380kcal

Ingredients

  • 200 g hvetemel
  • 2 store egg
  • 4 dl melk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp bakepulver
  • 1 løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 tsp tørket oregano
  • 1 tsp tørket basilikum
  • 1 tsp paprikakrydder
  • Salt og pepper etter smak
  • Smør til steking

Instructions

  • Tilsett mel, egg, melk, salt og bakepulver i en stor bolle og rør sammen til en jevn blanding.
  • Skjær løken og hvitløken i små terninger og stek sammen med kjøttdeigen i en stor panne til kjøttet er gjennomstekt.
  • Tilsett oregano, basilikum, paprikakrydder, salt og pepper til kjøttblandingen og la den kjøle seg ned.
  • Stek pannekakene i en stor, varm panne med litt smør til de er gyldne på begge sider.
  • Fyll pannekakene med kjøttdeigblandingen og rull dem sammen.

Notes

Du kan også legge et tynt lag med ost over kjøttdeigen før du ruller pannekakene sammen for ekstra smak.

Nutrition

Calories: 380kcal | Carbohydrates: 33g | Protein: 22g | Fat: 19g
Tried this recipe?Let us know how it was!