Pannekaker med kjøttdeigfyll
En oppskrift på smakfulle pannekaker fylt med saftig kjøttdeig, perfekt for en rask og enkel middag eller lunsj.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 20 minutes minutes
Total Time: 30 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkel, fyll, kjøttdeig, lunsj, middag, Pannekaker
Servings: 8 pannekaker
Calories: 380kcal
- 200 g hvetemel
- 2 store egg
- 4 dl melk
- 1 tsp salt
- 1 tsp bakepulver
- 1 løk
- 400 g kjøttdeig
- 1 hvitløksfedd
- 1 tsp tørket oregano
- 1 tsp tørket basilikum
- 1 tsp paprikakrydder
- Salt og pepper etter smak
- Smør til steking
Tilsett mel, egg, melk, salt og bakepulver i en stor bolle og rør sammen til en jevn blanding.
Skjær løken og hvitløken i små terninger og stek sammen med kjøttdeigen i en stor panne til kjøttet er gjennomstekt.
Tilsett oregano, basilikum, paprikakrydder, salt og pepper til kjøttblandingen og la den kjøle seg ned.
Stek pannekakene i en stor, varm panne med litt smør til de er gyldne på begge sider.
Fyll pannekakene med kjøttdeigblandingen og rull dem sammen.
Du kan også legge et tynt lag med ost over kjøttdeigen før du ruller pannekakene sammen for ekstra smak.
Calories: 380kcal | Carbohydrates: 33g | Protein: 22g | Fat: 19g