Pannekaker med havregryn og hvetemel
Lag deilige pannekaker med en blanding av havregryn og hvetemel for en mettende og nærende opplevelse. Raskt og enkelt å lage, disse pannekakene gir deg en god start på dagen.
Prep Time: 5 minutes minutes
Cook Time: 15 minutes minutes
Total Time: 20 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkle, Frokost, glutenfri, havregryn, hvetemel, næringsrike, Pannekaker, valgfritt
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal
- 100 g havregryn
- 50 g hvetemel
- 1 egg
- 2,5 dl melk
- 1/2 teskje bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1 teskje sukker
- 2 ss smør til steking
Ha havregryn, hvetemel, egg, melk, bakepulver, salt, og sukker i en stor bolle og rør til en jevn røre.
Smelt smøret i en stor stekepanne over medium varme.
Hell 1/4 av røren i pannen og stek pannekakene til de er gyldne brune, ca. 2-3 minutter på hver side.
Gjenta med resten av røren og stek til alle pannekakene er ferdigstekte.
Du kan tilsette 1 ts kanel for ekstra smak.
Du kan også legge til friske bær eller frukt før du steker pannekakene for ekstra smak og farger.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 8g | Fat: 10g