Go Back
+ servings
Pannekaker med havregryn og hvetemel

Pannekaker med havregryn og hvetemel

Lag deilige pannekaker med en blanding av havregryn og hvetemel for en mettende og nærende opplevelse. Raskt og enkelt å lage, disse pannekakene gir deg en god start på dagen.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkle, Frokost, glutenfri, havregryn, hvetemel, næringsrike, Pannekaker, valgfritt
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 100 g havregryn
  • 50 g hvetemel
  • 1 egg
  • 2,5 dl melk
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje sukker
  • 2 ss smør til steking

Instructions

  • Ha havregryn, hvetemel, egg, melk, bakepulver, salt, og sukker i en stor bolle og rør til en jevn røre.
  • Smelt smøret i en stor stekepanne over medium varme.
  • Hell 1/4 av røren i pannen og stek pannekakene til de er gyldne brune, ca. 2-3 minutter på hver side.
  • Gjenta med resten av røren og stek til alle pannekakene er ferdigstekte.

Notes

Du kan tilsette 1 ts kanel for ekstra smak.
Du kan også legge til friske bær eller frukt før du steker pannekakene for ekstra smak og farger.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 8g | Fat: 10g
Tried this recipe?Let us know how it was!