Pannekaker med havregryn og hvetemel (Favorittoppskrift!)

Deilige og sprø pannekaker med en blanding av havregryn og hvetemel! Disse pannekakene gir en god balanse mellom sødme og saltholdighet, og er perfekte for frokost, lunsj eller middag.

De er enkle å lage, og gir deg et mettende måltid på bare noen få minutter. Dette er en oppskrift du bare må prøve ut!

Pannekaker med havregryn og hvetemel oppskrift

Pannekaker med havregryn og hvetemel

Pannekaker med havregryn og hvetemel

Lag deilige pannekaker med en blanding av havregryn og hvetemel for en mettende og nærende opplevelse. Raskt og enkelt å lage, disse pannekakene gir deg en god start på dagen.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 15 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkle, Frokost, glutenfri, havregryn, hvetemel, næringsrike, Pannekaker, valgfritt
Servings: 4 pannekaker
Calories: 250kcal

Ingredients

  • 100 g havregryn
  • 50 g hvetemel
  • 1 egg
  • 2,5 dl melk
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje sukker
  • 2 ss smør til steking

Instructions

  • Ha havregryn, hvetemel, egg, melk, bakepulver, salt, og sukker i en stor bolle og rør til en jevn røre.
  • Smelt smøret i en stor stekepanne over medium varme.
  • Hell 1/4 av røren i pannen og stek pannekakene til de er gyldne brune, ca. 2-3 minutter på hver side.
  • Gjenta med resten av røren og stek til alle pannekakene er ferdigstekte.

Notes

Du kan tilsette 1 ts kanel for ekstra smak.
Du kan også legge til friske bær eller frukt før du steker pannekakene for ekstra smak og farger.

Nutrition

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 8g | Fat: 10g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Derfor må du prøve pannekaker med havregryn og hvetemel

Disse pannekakene gir en god kombinasjon av sunne og nærende ingredienser, og gir deg en oppkvikkende start på dagen. De er enkle å lage og passer perfekt for en søt frokost eller lunsj. Med en blanding av havregryn og hvetemel, får du en god balanse mellom sødme og saltholdighet, og en mettende opplevelse.

Leave a Comment

Recipe Rating