Pannekaker uten melk med rømme

Oppskriften på pannekaker uten melk med rømme er en god mulighet for deg som er intolerant overfor melk eller bare ønsker en alternativ oppskrift.

Pannekakene er søte, saftige og smaker fantastisk sammen med en skje med frisk rømme. Oppskriften gir 8-10 pannekaker.

Pannekaker uten melk med rømme

pannekaker uten melk med rømme

Pannekaker uten melk med rømme

Oppskriften for melkefrie pannekaker med rømme gir ca. 10 pannekaker. Prøv denne deilige oppskriften for å få et sunt og smakfullt alternativ til klassiske pannekaker.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: deilig, Enkel, melkefri, Pannekaker, rømme, soyamelk, Sunn
Servings: 9 pannekaker
Calories: 175kcal

Ingredients

  • 200 g hvetemel
  • 2 egg
  • 400 ml soyamelk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss sukker
  • 1/2 ts salt
  • 50 g smør smeltet
  • Frisk rømme til servering

Instructions

  • I en stor bolle, bland sammen hvetemel, egg, soyamelk, bakepulver, sukker og salt.
  • Tilsett smeltet smør til røren og rør til en jevn blanding oppstår.
  • Varm en stor stekepanne over middels varme. Smør pannekakene med litt smør eller olje.
  • Hell en liten skje med røren i stekepannen og spre den jevnt utover.
  • Stek pannekaken til den blir gylden på begge sider, ca. 2-3 minutter per side.
  • Server varme pannekaker med frisk rømme.

Notes

For å gjøre røren mer luftig, kan du la den stå i ca. 10 minutter før du begynner å lage pannekakene.
Du kan også tilsette frukt, nøtter eller bær til røren for en litt mer smaksrik oppskrift.

Nutrition

Calories: 175kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 7g | Fat: 9g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Derfor må du prøve pannekaker uten melk med rømme

Pannekaker uten melk med rømme er en deilig og enkel måte å starte dagen på. De er sunne, søte og smaker fantastisk sammen med frisk rømme. Oppskriften gir deg muligheten til å tilpasse pannekakene etter dine personlige preferanser, enten det er med frukt, nøtter eller bær.

Leave a Comment

Recipe Rating