Pannekaker uten melk med rømme
Oppskriften for melkefrie pannekaker med rømme gir ca. 10 pannekaker. Prøv denne deilige oppskriften for å få et sunt og smakfullt alternativ til klassiske pannekaker.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 20 minutes minutes
Total Time: 30 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: deilig, Enkel, melkefri, Pannekaker, rømme, soyamelk, Sunn
Servings: 9 pannekaker
Calories: 175kcal
- 200 g hvetemel
- 2 egg
- 400 ml soyamelk
- 1 ts bakepulver
- 1 ss sukker
- 1/2 ts salt
- 50 g smør smeltet
- Frisk rømme til servering
I en stor bolle, bland sammen hvetemel, egg, soyamelk, bakepulver, sukker og salt.
Tilsett smeltet smør til røren og rør til en jevn blanding oppstår.
Varm en stor stekepanne over middels varme. Smør pannekakene med litt smør eller olje.
Hell en liten skje med røren i stekepannen og spre den jevnt utover.
Stek pannekaken til den blir gylden på begge sider, ca. 2-3 minutter per side.
Server varme pannekaker med frisk rømme.
For å gjøre røren mer luftig, kan du la den stå i ca. 10 minutter før du begynner å lage pannekakene.
Du kan også tilsette frukt, nøtter eller bær til røren for en litt mer smaksrik oppskrift.
Calories: 175kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 7g | Fat: 9g