Pannekaker med grønnsaker
En oppskrift på deilige, sunne og fyldige pannekaker med grønnsaker. En enkel og rask oppskrift med en rik smak av grønnsaker som passer perfekt til frokost, lunsj eller middag.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 20 minutes minutes
Total Time: 30 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: grønnsaker, kalorier, mat, middag, næringsinnhold, oppskrift, Pannekaker
Servings: 6 pannekaker
Calories: 250kcal
- 200 gram revet ost
- 2 egg
- 200 ml melk
- 200 gram hakkede grønnsaker f.eks. brokkoli, spinat, paprika
- 200 gram hvetemel
- 1 ts bakepulver
- Salt og pepper etter smak
- Smør til steking
Start med å blande egg, melk, ost og grønnsaker i en stor bolle.
Tilsett hvetemel, bakepulver, salt og pepper, og bland alt sammen til en jevn røre.
Smelt smør i en stor stekepanne over medium varme.
Hell ca. 1/4 kopp røre i pannen for hver pannekake.
Stek pannekakene til de er gyldne på begge sider, ca. 3-4 minutter på hver side.
Server varme med syltetøy eller lignende.
Du kan også tilsette andre grønnsaker etter eget ønske, f.eks. løk, hvitløk eller ingefær.
Du kan også bruke glutenfri mel for å lage glutenfri pannekaker.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 12g | Fat: 10g