Pannekaker med cottage cheese og egg
Disse luftige og smakfulle pannekakene med cottage cheese og egg er en enkel og mettende frokost eller middagsrett. De inneholder en god blanding av protein og karbohydrater og er enkle å lage.
Prep Time: 5 minutes minutes
Cook Time: 15 minutes minutes
Total Time: 20 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: cottage cheese, egg, Enkel, Frokost, middag, Pannekaker
Servings: 5 pannekaker
Calories: 250kcal
- 200 g cottage cheese
- 2 store egg
- 100 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1/4 ts salt
- 2 ss smør smeltet
- 1/2 dl melk
Ha cottage cheese og egg i en stor bolle og visp dem sammen til en jevn blanding.
Tilsett hvetemel, bakepulver, og salt til blandingen og rør til en jevn røre.
Tilsett smeltet smør og melk til røren og rør forsiktig.
Smelt litt smør i en stor panne over medium varme.
Hell en liten mengde røre i pannen for å lage en pannekake. La den steke til den er gyllen på den ene siden, ca. 2-3 minutter.
Vend pannekaken forsiktig og la den steke på den andre siden til den er gyllen, ca. 1-2 minutter.
Fortsett med resten av røren.
Du kan legge til litt sukker eller smakstilsetninger til deigen for å gi den litt ekstra smak.
Du kan også legge til litt ekstra melk hvis røren blir for tykk.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 21g | Protein: 14g | Fat: 13g