Pannekaker med brunost
Denne oppskriften viser deg hvordan du kan lage deilige pannekaker med brunost. Oppskriften gir 8 pannekaker og tar i alt 25 minutter å lage. For å lage oppskriften trenger du mel, sukker, egg, melk, smør, salt, brunost og bakepulver. Fremgangsmåten er enkel og beskrevet steg for steg. Prøv denne oppskriften for å oppleve den unike smaken av brunost i en pannekake.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 15 minutes minutes
Total Time: 25 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: brunost, Enkle oppskrifter, Frokost, kalorier, Næringsrik, norsk mat, Pannekaker, smakfull, steg for steg
Servings: 7 pannekaker
Calories: 250kcal
- 2 dl hvetemel
- 2 egg
- 4 dl melk
- 1/2 tsp natron
- 1/2 tsp bakepulver
- 1/2 tsp salt
- 50 g smeltet smør
- 200 g brunost
- Smør til steking
I en stor bolle, bland sammen mel, egg, melk, natron, bakepulver, salt og smeltet smør.
Stek en liten prøvepannekake for å teste røren.
Tilsæt mer mel eller melk om nødvendig for å få en jevn røre.
Smelt brunosten i en panne og rør den inn i røren.
Stek pannekakene i en varm panne med litt smør til de er gyldne på begge sider.
Server med ekstra brunost og syltetøy på toppen.
Du kan også legge et lag med brunost mellom to pannekaker for en ekstra smakfull opplevelse.
Du kan erstatte melken med mandel- eller havremelk for en laktosefri versjon.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 28g | Protein: 10g | Fat: 11g