Go Back
+ servings
Pannekaker uten egg med banan

Pannekaker uten egg med banan

Bli fristet av de saftige, søte og proteinrike pannekakene uten egg med banan. Disse pannekakene er enkle å lage, smaker fantastisk og passer for deg som har en egg- eller glutenallergi.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: banan, eggfri, Frokost, glutenfri, Pannekaker
Servings: 8 pannekaker
Calories: 107kcal

Ingredients

  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 banan
  • 240 ml soyamelk
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ss kokosolje
  • En pinch salt

Instructions

  • Mos bananen med en gaffel i en stor bolle.
  • Tilsett soyamelk, sitronsaft, kokosolje og en pinch salt til bananblandingen.
  • I en annen bolle, bland hvetemel og bakepulver.
  • Tilsett deretter bananblandingen til melblandingen og rør til en glatt røre.
  • Varme en stekepanne over medium varme og smør med litt kokosolje.
  • Hell en liten skje med røre i pannen og stek pannekaken til den er gylden, ca 2 minutter på hver side.
  • Server varme med ditt favoritttopping.

Notes

Du kan også tilsette nøtter eller bær til røren for å gjøre pannekakene enda mer smakfulle.
Du kan også bruke annen plantebasert melk, for eksempel mandelmelk, hvis du ønsker.

Nutrition

Calories: 107kcal | Carbohydrates: 19g | Protein: 3g | Fat: 3g
Tried this recipe?Let us know how it was!