Pannekaker uten egg med banan
Bli fristet av de saftige, søte og proteinrike pannekakene uten egg med banan. Disse pannekakene er enkle å lage, smaker fantastisk og passer for deg som har en egg- eller glutenallergi.
Prep Time: 10 minutes minutes
Cook Time: 10 minutes minutes
Total Time: 20 minutes minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: banan, eggfri, Frokost, glutenfri, Pannekaker
Servings: 8 pannekaker
Calories: 107kcal
- 200 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 banan
- 240 ml soyamelk
- 1 ts sitronsaft
- 2 ss kokosolje
- En pinch salt
Mos bananen med en gaffel i en stor bolle.
Tilsett soyamelk, sitronsaft, kokosolje og en pinch salt til bananblandingen.
I en annen bolle, bland hvetemel og bakepulver.
Tilsett deretter bananblandingen til melblandingen og rør til en glatt røre.
Varme en stekepanne over medium varme og smør med litt kokosolje.
Hell en liten skje med røre i pannen og stek pannekaken til den er gylden, ca 2 minutter på hver side.
Server varme med ditt favoritttopping.
Du kan også tilsette nøtter eller bær til røren for å gjøre pannekakene enda mer smakfulle.
Du kan også bruke annen plantebasert melk, for eksempel mandelmelk, hvis du ønsker.
Calories: 107kcal | Carbohydrates: 19g | Protein: 3g | Fat: 3g