Pannekaker uten egg med banan (Allergivennlige og gode!)

Bli fristet av de saftige, søte og proteinrike pannekaker uten egg med banan! Disse pannekakene er enkle å lage, smaker fantastisk og passer for deg som har en eggallergi eller kanskje bare har gått tom for egg i kjøleskapet.

Med andre ord en perfekt oppskrift for deg som ønsker å unngå egg samtidig som du fortsatt vil spise deilige pannekaker!

Pannekaker uten egg med banan oppskirft

Pannekaker uten egg med banan

Pannekaker uten egg med banan

Bli fristet av de saftige, søte og proteinrike pannekakene uten egg med banan. Disse pannekakene er enkle å lage, smaker fantastisk og passer for deg som har en egg- eller glutenallergi.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 20 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: banan, eggfri, Frokost, glutenfri, Pannekaker
Servings: 8 pannekaker
Calories: 107kcal

Ingredients

  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 banan
  • 240 ml soyamelk
  • 1 ts sitronsaft
  • 2 ss kokosolje
  • En pinch salt

Instructions

  • Mos bananen med en gaffel i en stor bolle.
  • Tilsett soyamelk, sitronsaft, kokosolje og en pinch salt til bananblandingen.
  • I en annen bolle, bland hvetemel og bakepulver.
  • Tilsett deretter bananblandingen til melblandingen og rør til en glatt røre.
  • Varme en stekepanne over medium varme og smør med litt kokosolje.
  • Hell en liten skje med røre i pannen og stek pannekaken til den er gylden, ca 2 minutter på hver side.
  • Server varme med ditt favoritttopping.

Notes

Du kan også tilsette nøtter eller bær til røren for å gjøre pannekakene enda mer smakfulle.
Du kan også bruke annen plantebasert melk, for eksempel mandelmelk, hvis du ønsker.

Nutrition

Calories: 107kcal | Carbohydrates: 19g | Protein: 3g | Fat: 3g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Derfor må du prøve pannekaker uten egg med banan

Disse bananpannekakene uten egg gir deg en rask og enkel frokost eller lunsj som er full av smak og næring. De er også en flott alternativ for deg som har en egg- eller glutenallergi.

Leave a Comment

Recipe Rating