Pannekaker uten egg og hvetemel (Allergivennlige!)

Leter du etter en sunn og deilig oppskrift på pannekaker uten egg og hvetemel? Da har du kommet til rett sted!

Disse pannekakene er glutenfrie og passer perfekt for deg som er på et lavkarbo- eller melkefri diett.

De er også enkle og raske å lage, så du kan enkelt lage denne røren selv etter en travel arbeidsdag, for en enkel og smakfull middag.

Pannekaker uten egg og hvetemel oppskrift

pannekaker uten egg og hvetemel

Pannekaker uten egg og hvetemel

I denne oppskriften viser vi deg hvordan du kan lage smakfulle og sunne pannekaker uten egg og hvetemel. Oppskriften inneholder naturlige ingredienser som mandelmel og kokosmel, og gir pannekaker med en luftig og velsmakende konsistens.
De er også veganske og glutenfrie, og passer dermed for de som følger en spesifikk kostholdsplan eller har allergi eller intoleranse.
Oppskriften tar totalt ca. 20 minutter å lage, og gir ca. 8 pannekaker. Prøv denne oppskriften for å oppleve en ny, sunn og velsmakende måte å nyte pannekaker på.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 13 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: alternativ til hvetemel, eggfri, enkle å lage, glutenfri, havremel, mandelmel, mette, næringsrike, Pannekaker, sunne, veganske
Servings: 5 pannekaker

Ingredients

  • 100 g mandelmel
  • 50 g kokosmel
  • 1 ss fiberhusk
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ss sukker
  • 1 ts kanel
  • 1/4 ts salt
  • 1 dl mandelmelk
  • 1 ss eplecidereddik
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • Smør til steking

Instructions

  • I en stor bolle, bland sammen mandelmel, kokosmel, fiberhusk, bakepulver, sukker, kanel og salt.
  • Tilsett mandelmelk, eplecidereddik og vaniljeekstrakt til de tørre ingrediensene og rør til en jevn blanding.
  • La røren stå i 2-3 minutter for at den skal svelle litt opp.
  • Smelt litt smør i en stor stekepanne over medium varme.
  • Hell ca. 60 ml røre på stekepannen og la pannekaken stå i ca. 2-3 minutter på hver side eller til den er gylden og sprø.
  • Server varme med litt honning, syltetøy eller andre favoritttoppinger dine.

Notes

Hvis du vil at pannekakene skal bli ekstra luftige, kan du tilsette litt ekstra mandelmelk til blandingen.
Du kan også bytte ut mandelmelken med annen melk etter eget ønske.

Nutrition

Carbohydrates: 14g | Protein: 11g | Fat: 34g | Cholesterol: 380mg | Fiber: 8g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Derfor må du prøve Pannekaker uten Egg og Hvetemel

Pannekaker uten egg og hvetemel er et godt alternativ for de som følger en vegansk kosthold eller har allergi eller intoleranse for egg eller gluten.

Oppskriften inneholder naturlige ingredienser som mandelmel og kokosmel, og gir pannekaker med en luftig og smakfull konsistens.

De er også sunne og fyldt med proteiner og fiber, noe som gjør at du vil føle deg mett og fornøyd lenge etter at du har spist.

Prøv denne oppskriften for å oppleve en ny, sunn og velsmakende måte å nyte pannekaker på.

Leave a Comment

Recipe Rating