Er du ute etter en enkel og sunn frokost eller lunsj? Da har du kommet til rett sted! Disse oppskriften på pannekaker uten mel og banan er et perfekt alternativ til tradisjonelle pannekaker.
De er fullpakket med proteiner og fiber, og er enkle å lage på bare noen få minutter.
Pannekaker uten mel og banan oppskrift
Servings: 10 pannekaker
Calories: 116kcal
Ingredients
- 2 store egg
- 1 moden banan
- 1 ss mandelmel
- 1 ss kokosmel
- 1 ts bakepulver
- En klype salt
- 1/2 ts vaniljeekstrakt valgfri
- Smør til steking
Instructions
- Mos bananen med en gaffel eller en mixer.
- Tilsett eggene og bland godt.
- Tilsett mandelmel, kokosmel, bakepulver, salt og vaniljeekstrakt til blandingen og bland til en jevn røre.
- Varm en stor non-stick stekepanne over medium varme og tilsett litt smør.
- Bruk en ause på ca 60 ml for å helle røren i pannen. Stek på den ene siden til den er gyllen, og så på den andre siden til den er gyllen og sprø.
- Fortsett steking resten av røren på samme måte.
Notes
Du kan også bruke havremel i stedet for mandelmel og kokosmel.
Prøv å tilsette litt kanel for ekstra smak.
Prøv å tilsette litt kanel for ekstra smak.
Nutrition
Calories: 116kcal | Carbohydrates: 14g | Protein: 5g | Fat: 5g | Fiber: 2g
Tried this recipe?Let us know how it was!
Derfor må du prøve pannekaker uten mel og banan
Disse pannekakene uten mel og banan er en fantastisk måte å starte dagen på. De gir deg energi og næringsstoffer du trenger for å holde deg mett hele formiddagen. De er også veldig enkle å lage, så du trenger ikke å bruke lang tid på frokosten.
I tillegg er de glutenfrie og så søte at du vil forelske deg i dem på første smak!