Opplev deilige, pannekaker med en næringsrisk twist. Havregryn fungerer nemlig utmerket i pannekakerøren, og i denne oppskriften viser vi deg hvordan du kan lage sunne og gode pannekaker med havregryn og egg på 1-2-3!
Pannekaker med havregryn og egg oppskrift
Servings: 6 pannekaker
Calories: 250kcal
Ingredients
- 200 g havregryn
- 2 store egg
- 1 ss sukker
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts natron
- 1/4 ts salt
- 1 1/2 dl melk
- 2 ss smeltet smør
- 1 ts vaniljeekstrakt
Instructions
- Hakk havregrynene til de er blitt til mel.
- I en stor bolle, visp sammen egg, sukker, bakepulver, natron, og salt.
- Tilsett melken, smeltet smør, og vaniljeekstrakt, og visp sammen til en jevn blanding.
- Tilsett havregrynsmel til blandingen og visp sammen.
- Varme en stor non-stick panne over medium varme og spray den med matolje.
- Tilsett 1/4 kopp av pannekakeblandingen til pannen og stek på hver side til den er gylden, ca. 2-3 minutter på hver side.
- Gjenta med resten av blandingen.
Notes
La pannekakene hvile på et skjærebrett mens du steker resten, slik at de holder seg varme og myke.
Du kan også legge til bær, nøtter, eller andre smaker for en ekstra spennende smak.
Du kan også legge til bær, nøtter, eller andre smaker for en ekstra spennende smak.
Nutrition
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 28g | Protein: 9g | Fat: 9g
Tried this recipe?Let us know how it was!
Derfor må du prøve pannekaker med havregryn og egg
Disse pannekakene er en nærende og enkel frokost til å starte dagen din med. Med pannekaker med havregryn og egg kan du føle deg mett og fornøyd gjennom hele dagen.
I tillegg er de så enkle å lage og gode å spise at du kan nyte dem hver uke.