Pannekaker med kjøttdeigfyll

Pannekaker med en deilig fylling av saftig kjøttdeig – denne oppskriften vil gi deg en smakfull middag eller lunsj!

Pannekaker med kjøttdeigfyll oppskrift

Pannekaker med kjøttdeigfyll

Pannekaker med kjøttdeigfyll

En oppskrift på smakfulle pannekaker fylt med saftig kjøttdeig, perfekt for en rask og enkel middag eller lunsj.
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 30 minutes
Course: Pannekaker
Cuisine: norsk
Keyword: Enkel, fyll, kjøttdeig, lunsj, middag, Pannekaker
Servings: 8 pannekaker
Calories: 380kcal

Ingredients

  • 200 g hvetemel
  • 2 store egg
  • 4 dl melk
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp bakepulver
  • 1 løk
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 tsp tørket oregano
  • 1 tsp tørket basilikum
  • 1 tsp paprikakrydder
  • Salt og pepper etter smak
  • Smør til steking

Instructions

  • Tilsett mel, egg, melk, salt og bakepulver i en stor bolle og rør sammen til en jevn blanding.
  • Skjær løken og hvitløken i små terninger og stek sammen med kjøttdeigen i en stor panne til kjøttet er gjennomstekt.
  • Tilsett oregano, basilikum, paprikakrydder, salt og pepper til kjøttblandingen og la den kjøle seg ned.
  • Stek pannekakene i en stor, varm panne med litt smør til de er gyldne på begge sider.
  • Fyll pannekakene med kjøttdeigblandingen og rull dem sammen.

Notes

Du kan også legge et tynt lag med ost over kjøttdeigen før du ruller pannekakene sammen for ekstra smak.

Nutrition

Calories: 380kcal | Carbohydrates: 33g | Protein: 22g | Fat: 19g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Derfor må du prøve pannekaker med kjøttdeigfyll

Disse pannekakene gir deg en en smakfull og mettende måltid. Kombinasjonen av deilig, saftig kjøttdeig og sprø pannekaker vil garantert glede smaksløkene dine!

Leave a Comment

Recipe Rating