Oppskriften på deilige, myke og saftige pannekaker uten egg, melk og gluten vil garantert bli en ny favoritt for deg! Disse pannekakene er enkle å lage og passer for de med allergier eller intoleranser.
Samtidig er de både enkle å lage og har den deilige smaken vi er vant med fra pannekaker.
Pannekaker uten egg, melk og gluten oppskrift
Servings: 7 pannekaker
Calories: 200kcal
Ingredients
- 200 g glutenfri melblanding
- 200 ml mandelmelk
- 2 ss søtning for eksempel sukker eller honning
- 1/2 ts salt
- 2 ss eplecidereddik
- 4 ss smeltet margarin eller smakfull vegetabilsk olje
Instructions
- I en stor bolle, tøm inn glutenfri melblanding, søtning, og salt. Rør sammen.
- Tilsett mandelmelken litt etter litt, mens du rører kontinuerlig, til en jevn og luftig blanding dannes.
- Tilsett eplecidereddik og smeltet margarin eller olje, og rør forsiktig.
- La blandingen stå i ca 5 minutter for å svelle.
- Varm en stor stekepanne over medium varme og tilsett litt av blandingen til pannekaken begynner å danne seg.
- Stek pannekakene til de er gyldne på begge sider. Server straks.
Notes
Du kan bruke ulike søtningsmidler for å endre smaken på pannekakene.
Du kan også legge til ulike smaksforsterkere, for eksempel kanel, epler eller bær, for å lage ulike varianter.
Du kan også legge til ulike smaksforsterkere, for eksempel kanel, epler eller bær, for å lage ulike varianter.
Nutrition
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 10g
Tried this recipe?Let us know how it was!
Derfor må du prøve pannekaker uten egg, melk og gluten
Disse pannekakene er både velsmakende og sunne. De er enkle å lage, og passer for de med allergier eller intoleranser. I tillegg tilbyr de en alternativ og spennende måte å starte dagen på!