Leter du etter en sunn og deilig oppskrift på pannekaker uten egg og hvetemel? Da har du kommet til rett sted!
Disse pannekakene er glutenfrie og passer perfekt for deg som er på et lavkarbo- eller melkefri diett.
De er også enkle og raske å lage, så du kan enkelt lage denne røren selv etter en travel arbeidsdag, for en enkel og smakfull middag.
Pannekaker uten egg og hvetemel oppskrift
Ingredients
- 100 g mandelmel
- 50 g kokosmel
- 1 ss fiberhusk
- 2 ts bakepulver
- 1 ss sukker
- 1 ts kanel
- 1/4 ts salt
- 1 dl mandelmelk
- 1 ss eplecidereddik
- 1 ts vaniljeekstrakt
- Smør til steking
Instructions
- I en stor bolle, bland sammen mandelmel, kokosmel, fiberhusk, bakepulver, sukker, kanel og salt.
- Tilsett mandelmelk, eplecidereddik og vaniljeekstrakt til de tørre ingrediensene og rør til en jevn blanding.
- La røren stå i 2-3 minutter for at den skal svelle litt opp.
- Smelt litt smør i en stor stekepanne over medium varme.
- Hell ca. 60 ml røre på stekepannen og la pannekaken stå i ca. 2-3 minutter på hver side eller til den er gylden og sprø.
- Server varme med litt honning, syltetøy eller andre favoritttoppinger dine.
Notes
Du kan også bytte ut mandelmelken med annen melk etter eget ønske.
Nutrition
Derfor må du prøve Pannekaker uten Egg og Hvetemel
Pannekaker uten egg og hvetemel er et godt alternativ for de som følger en vegansk kosthold eller har allergi eller intoleranse for egg eller gluten.
Oppskriften inneholder naturlige ingredienser som mandelmel og kokosmel, og gir pannekaker med en luftig og smakfull konsistens.
De er også sunne og fyldt med proteiner og fiber, noe som gjør at du vil føle deg mett og fornøyd lenge etter at du har spist.
Prøv denne oppskriften for å oppleve en ny, sunn og velsmakende måte å nyte pannekaker på.