Opplev deilige, myke og luftige pannekaker med en søt og sjarmerende twist ved å bruke rismelk i stedet for tradisjonell melk. Hvis du ser etter alternative pannekakeoppskrifter, er pannekaker med rismelk definitivt noe du bør prøve ut.
Så les videre for å få med deg oppskriften og steg-for-steg instruksjoner som lar deg lage disse deilige pannekakene på rundt 30 minutter.
Pannekaker med riskmelk oppskrift
Servings: 10 pannekaker
Calories: 220kcal
Ingredients
- 200 g mel
- 2 ts bakepulver
- 2 ss sukker
- 1/2 ts natron
- 1/2 ts salt
- 2 store egg
- 500 ml rismelk
- 2 ss smør smeltet
- Smakstilsetninger etter ønske f.eks. kanel eller vaniljeekstrakt
Instructions
- I en stor bolle mikser du mel, bakepulver, sukker, natron og salt sammen.
- Tilsett egg, rismelk, smeltet smør og eventuelle smakstilsetninger. Rør forsiktig til en jevn røre.
- Varme en stor non-stick panne over medium varme. Smør litt i pannen før du har en 1/4 kopp av røre.
- Stek pannekaken til den er gylden brun på begge sider, om 2-3 minutter på hver side. Gjenta med resten av røren.
Notes
Du kan også legge til hakket frukt, nøtter eller sjokoladebiter til deigen for å gi pannekakene litt ekstra smak og tekstur.
Nutrition
Calories: 220kcal | Carbohydrates: 32g | Protein: 6g | Fat: 7g
Tried this recipe?Let us know how it was!
Derfor må du prøve pannekaker med rismelk
Rismelken gir pannekakene en deilig, søt smak og en fantastisk tekstur. De er også en sunnere alternativ til tradisjonelle pannekaker, da rismelk har mindre fett og sukker enn melk.