Liker du pannekaker, men ønsker å unngå sukker? Da er denne oppskriften på pannekaker med sukrin midt i blinken for deg. De er lett og luftige, og gir deg en sunn middag eller et deilig mellommåltid med gode, smakfulle pannekaker..
Pannekaker med sukrin oppskrift
Servings: 4 pannekaker
Calories: 200kcal
Ingredients
- 2 egg
- 2 dl melk
- 120 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- 55 g sukrin
- 1 ts vaniljeekstrakt
Instructions
- Pisk eggene i en stor bolle. Tilsett melk, hvetemel, bakepulver, salt, sukrin, og vaniljeekstrakt. Rør ingrediensene sammen til en jevn røre.
- Varme en stekepanne over medium varme. Smør panne med litt smør eller vegetabilsk olje.
- Hell ca. 60 ml av røren i pannekakepannen, og tilsett litt mer smør eller olje hvis nødvendig. Stek pannekaken til den er gyldenbrun på begge sider.
- Server pannekakene varme med ønsket tilbehør.
Notes
Hvis pannekakene blir for tykke, tilsett litt mer melk til røren.
Du kan også tilsette litt kanel eller nøtter for ekstra smak.
Du kan også tilsette litt kanel eller nøtter for ekstra smak.
Nutrition
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 27g | Protein: 8g | Fat: 7g
Tried this recipe?Let us know how it was!
Derfor må du prøve pannekaker med sukrin
Disse pannekakene er et sunnere alternativ til tradisjonelle pannekaker som inneholder mye sukker. Sukrin er et naturlig søtningsmiddel som gir deg en god smak uten å legge til ekstra kalorier.
I tillegg er dette en enkel og rask oppskrift som passer perfekt for en travel hverdag.