Bli fristet av de saftige, søte og proteinrike pannekaker uten egg med banan! Disse pannekakene er enkle å lage, smaker fantastisk og passer for deg som har en eggallergi eller kanskje bare har gått tom for egg i kjøleskapet.
Med andre ord en perfekt oppskrift for deg som ønsker å unngå egg samtidig som du fortsatt vil spise deilige pannekaker!
Pannekaker uten egg med banan oppskirft
Servings: 8 pannekaker
Calories: 107kcal
Ingredients
- 200 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 banan
- 240 ml soyamelk
- 1 ts sitronsaft
- 2 ss kokosolje
- En pinch salt
Instructions
- Mos bananen med en gaffel i en stor bolle.
- Tilsett soyamelk, sitronsaft, kokosolje og en pinch salt til bananblandingen.
- I en annen bolle, bland hvetemel og bakepulver.
- Tilsett deretter bananblandingen til melblandingen og rør til en glatt røre.
- Varme en stekepanne over medium varme og smør med litt kokosolje.
- Hell en liten skje med røre i pannen og stek pannekaken til den er gylden, ca 2 minutter på hver side.
- Server varme med ditt favoritttopping.
Notes
Du kan også tilsette nøtter eller bær til røren for å gjøre pannekakene enda mer smakfulle.
Du kan også bruke annen plantebasert melk, for eksempel mandelmelk, hvis du ønsker.
Du kan også bruke annen plantebasert melk, for eksempel mandelmelk, hvis du ønsker.
Nutrition
Calories: 107kcal | Carbohydrates: 19g | Protein: 3g | Fat: 3g
Tried this recipe?Let us know how it was!
Derfor må du prøve pannekaker uten egg med banan
Disse bananpannekakene uten egg gir deg en rask og enkel frokost eller lunsj som er full av smak og næring. De er også en flott alternativ for deg som har en egg- eller glutenallergi.