Tror du at du ikke kan spise deilig pannekaker hvis du har melk- og eggallergi? Ikke fortvil! Denne oppskriften på pannekaker uten melk og egg er like velsmakende og deilig som tradisjonelle pannekaker.
Prøv deilige og allergivennlige pannekaker i dag med denne enkle oppskriften.
Pannekaker uten melk og egg oppskrift
Servings: 5 pannekaker
Calories: 210kcal
Ingredients
- 200 g hvetemel
- 4 ss sukker
- 2 ts bakepulver
- 1/2 ts natron
- 1/2 ts salt
- 240 ml soyamelk
- 80 ml vegetabilsk olje
- 1 ts eddik
Instructions
- I en stor bolle, bland hvetemel, sukker, bakepulver, natron og salt sammen.
- Tilsett soyamelk, vegetabilsk olje og eddik, og rør forsiktig sammen til en jevn røre. La den stå i 5 minutter.
- Varm en stor non-stick panne over medium varme. Smør et tynt lag med vegetabilsk olje på pannen.
- Bruk en målekopp til å helle ca 60 ml røre på pannen. La det stå til det begynner å bli bobler på overflaten, ca. 2-3 minutter.
- Snu pannekaken forsiktig med en stekespade og la den stå på den andre siden i ytterligere 2-3 minutter, eller til den er gyllenbrun.
- Gjenta med resten av røren.
Notes
Hvis du vil ha en enda mer smakfull opplevelse, kan du tilsette smakene du liker, som kanel eller sitron.
Du kan også tilsette litt smaksforsterker, som vanilje eller smakfull frukt.
Nutrition
Calories: 210kcal | Carbohydrates: 29g | Protein: 4g | Fat: 9g
Tried this recipe?Let us know how it was!
Derfor må du prøve oppskriften på pannekaker uten melk og egg
Du får en næringsrik og smakfull oppskrift uten å bekymre deg for allergener. Prøv denne oppskriften på pannekaker uten melk og egg for et deilig måltid uten allergibekymringer.