Pannekaker med vann (Kjempegod oppskrift)

Pannekaker med vann er deilige og alltid et godt valg for en enkel frokost eller et deilig alternativ til en enkel middag. Denne oppskriften er spesielt enkel å lage, siden den kun bruker vann som ingrediens. Du kan nemlig lage minst gode gode pannekaker med vann istedet for melk.

Pannekakene blir myke og saftige, og er perfekte til å spises med for eksempel sukker, syltetøy, bacon eller sirup.

Pannekaker med vann oppskrift

Pannekaker med vann oppskrift

Pannekaker med vann

Enkel oppskrift på pannekaker som kun bruker vann som ingrediens. Myke, saftige og perfekte til å toppe med sukker, bacon, sirup eller syltetøy. Oppskriften gir 8-10 pannekaker med vann.
Prep Time: 5 minutes
Cook Time: 20 minutes
Total Time: 25 minutes
Course: Pancakes
Keyword: Enkel, Frokost, Pannekaker, Vann, vegetarisk
Servings: 8 pannekaker
Calories: 100kcal

Ingredients

  • 125 g siktet hvetemel
  • 2 ss sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 240 ml vann
  • 1 egg
  • 2 ss vegetabilsk olje

Instructions

  • I en stor bolle visper du sammen mel, sukker, bakepulver og salt.
  • I en separat bolle visper du sammen vann, egg og vegetabilsk olje.
  • Hell de våte ingrediensene i de tørre ingrediensene og visp til de akkurat er blandet.
  • Varm en non-stick panne på middels varme.
  • Hell 60 ml (1/4 kopp) røre på den varme pannen for hver pannekake.
  • Stek til det dannes bobler på overflaten av pannekaken og kantene begynner å se faste ut, ca 2-3 minutter.
  • Snu pannekaken og stek i ytterligere 1-2 minutter på den andre siden, til den er lett gylden.
  • Server med favoritt-toppingen din og nyt!

Notes

For en litt mer smakfull oppskrift, kan du legge til litt kanel eller vaniljeekstrakt til røren.
For å gjøre pannekakene litt mer næringsrik, kan du legge til litt hakket eple eller banan til røren.

Nutrition

Calories: 100kcal | Carbohydrates: 14g | Protein: 2g | Fat: 4.5g | Sodium: 160mg | Fiber: 0.5g | Sugar: 4g
Tried this recipe?Let us know how it was!

Derfor må du prøve pannekaker med vann

Pannekaker med vann er enkel å lage og er perfekt for de som ønsker å unngå å bruke melk, enten på grunn av laktoseintoleranse eller mangel på melk i kjøleskapet. De er også en utmerket måte å bruke opp restene av mel i kjøleskapet.

Leave a Comment

Recipe Rating